Kerst sing-in in de buitenlucht

Zin in een sfeervolle avond met een kerstprogramma vol muziek en kerstliederen? Kom dan naar de kerst sing-in bij de familie Van der Wind aan de Slappedel 8a op vrijdagavond 16 december. Jongeren, ouderen en gezinnen zijn welkom om te komen zingen rond het thema: ‘’Geef licht!’’

Lees meer »

Bouw begint rond 16 november

Het is zover! De bouw van De Oosterpoort gaat rond 16 november van start. De boorstelling zal dan geplaatst worden, waarna de eerste palen van het tweede kerkelijk centrum geboord zullen worden. Vooruitlopend daarop vinden al graafwerkzaamheden plaats en richt de aannemer de bouwplaats in.

Lees meer »

Bouw helaas nog niet van start

De bouw van De Oosterpoort is, zoals u mogelijk al heeft gezien, in september helaas nog niet begonnen. Dit heeft te maken met een flinke tegenslag met betrekking tot de fundering van het gebouw.

Lees meer »

Bouw na de zomer van start

De Algemene Kerkenraad (AK) deelt met dankbaarheid mee dat de bouw van het Tweede Kerkelijk Centrum van onze Hervormde Gemeente na de zomer daadwerkelijk kan beginnen.Op dinsdagavond 24 mei is in Scherpenzeel de aanneemovereenkomst met bouwbedrijf Osnabrugge getekend. Inmiddels heeft het classicale college voor de behandeling van beheerszaken van de PKN toestemming verleend voor de bouw van De Oosterpoort. Ook heeft het College van Kerkrentmeesters (CvK) de financiering rond gekregen. Hiermee is aan de twee ontbindende voorwaarden uit de aanneemovereenkomst voldaan.

Lees meer »

Snackavond op 27 mei

Komen jullie ook lekker snacken? Dat kan op vrijdag 27 mei, want dan is het patatdag in Eben-Haëzer. U en jij kunnen die avond een heerlijke puntzak verse patat komen eten. Of een frikandel speciaal met een drankje. Een leuk uitje voor het gezin en om andere gemeenteleden weer te spreken en samen te eten.

Lees meer »

Huurcontract met De Zandbloem getekend

In de benedenverdieping van De Oosterpoort zal de nieuwe huisartsenpraktijk van De Zandbloem gevestigd worden. Dinsdagavond 12 april is de huurovereenkomst door de huisartsen van De Zandbloem en door onze Hervormde Gemeente ondertekend. 

Lees meer »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Binnenkort hopen wij te starten met het versturen van De Oosterpoort nieuwsbrief. Via deze maandelijkse nieuwsbrief hopen we iedereen op de hoogte te houden over de financiële acties, achtergrondinformatie en natuurlijk het laatste nieuws over de bouw. 

Lees meer »

Bestel nu heerlijke paasbroden!

Voor De Oosterpoort verkopen we heerlijke paasbroden voor een gezellig paasontbijt. Ook als relatiegeschenk zal een paasstol in een mooie doos het goed doen. De broden zijn van hoogwaardige verse kwaliteit van Bakkerij Bos uit Maarsbergen.

Lees meer »