Uitleg over gebouw en sing-in open dag

Gepubliceerd op 22 maart 2024 om 20:16

De open dag van de Oosterpoort: nog maar 2 weken te gaan! Het gebouw zelf is er wel klaar voor: u ook? Wat is het toch bijzonder om de Oosterpoort nu echt in gebruik te gaan nemen. U bent zaterdag 6 april van harte welkom vanaf 10.00 uur in de Oosterpoort.

Wilt u nog wat meer weten over de bouw van de Oosterpoort? Of bijvoorbeeld de nieuwe preekstoel of het orgel? Dat kan! Er lopen die dag een aantal mensen (herkenbaar) rond aan wie u/jij een vraag kan stellen. Een van die mensen is Ditta Bos. Zij zal om 10.30 uur een toelichting geven op het raamkunstwerk dat zij ontworpen heeft.

Zoals u weet zetten we elke week ook een onderdeel uit het programma ‘in het zonnetje’. Vandaag is dat de Sing-In. Die beginnen we om 19.30 uur. We ervaren het als een zegen dat veel gemeenteleden met muzikaal talent de avond gaan verzorgen. Wij kijken er naar uit om deze open dag af te sluiten met het uiten van onze dankbaarheid naar onze God. Bent u er ook bij? Na de Sing-In is er nog tijd voor ontmoeting en iets lekkers, waarna we rond 21.00 uur de open dag afsluiten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.