Concert Christian Verwoerd

Op zaterdag 1 oktober komt Christian Verwoerd naar de Dorpskerk in Woudenberg. Christian Verwoerd is een zanger en liedschrijver die zowel aanbiddingsnummers schrijft, maar ook vertellende liederen met een christelijke boodschap. Door middel van zijn muziek wil Christian het Koninkrijk van God bekend maken en vertellen over de hoop die er is voor degenen die God kennen.

Lees meer »

Bouw na de zomer van start

De Algemene Kerkenraad (AK) deelt met dankbaarheid mee dat de bouw van het Tweede Kerkelijk Centrum van onze Hervormde Gemeente na de zomer daadwerkelijk kan beginnen.Op dinsdagavond 24 mei is in Scherpenzeel de aanneemovereenkomst met bouwbedrijf Osnabrugge getekend. Inmiddels heeft het classicale college voor de behandeling van beheerszaken van de PKN toestemming verleend voor de bouw van De Oosterpoort. Ook heeft het College van Kerkrentmeesters (CvK) de financiering rond gekregen. Hiermee is aan de twee ontbindende voorwaarden uit de aanneemovereenkomst voldaan.

Lees meer »

Snackavond op 27 mei

Komen jullie ook lekker snacken? Dat kan op vrijdag 27 mei, want dan is het patatdag in Eben-Haëzer. U en jij kunnen die avond een heerlijke puntzak verse patat komen eten. Of een frikandel speciaal met een drankje. Een leuk uitje voor het gezin en om andere gemeenteleden weer te spreken en samen te eten.

Lees meer »

Huurcontract met De Zandbloem getekend

In de benedenverdieping van De Oosterpoort zal de nieuwe huisartsenpraktijk van De Zandbloem gevestigd worden. Dinsdagavond 12 april is de huurovereenkomst door de huisartsen van De Zandbloem en door onze Hervormde Gemeente ondertekend. 

Lees meer »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Binnenkort hopen wij te starten met het versturen van De Oosterpoort nieuwsbrief. Via deze maandelijkse nieuwsbrief hopen we iedereen op de hoogte te houden over de financiële acties, achtergrondinformatie en natuurlijk het laatste nieuws over de bouw. 

Lees meer »

Bestel nu heerlijke paasbroden!

Voor De Oosterpoort verkopen we heerlijke paasbroden voor een gezellig paasontbijt. Ook als relatiegeschenk zal een paasstol in een mooie doos het goed doen. De broden zijn van hoogwaardige verse kwaliteit van Bakkerij Bos uit Maarsbergen.

Lees meer »

Prijswinnaar van De Oosterpoort Puzzeltocht

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn veel gezinnen op pad gegaan om De Oosterpoort Puzzeltocht te doen. Een puzzeltocht waarbij Woud een kerk bouwt. De puzzeltocht ging door het hele dorp van de Dorpskerk tot aan de plek waar De Oosterpoort gebouwd gaat worden. De winnaar van de puzzeltocht is inmiddels bekend. 

Lees meer »

Mooie opbrengst bloemenactie

De in februari gehouden bloemenactie voor De Oosterpoort heeft het mooie bedrag opgeleverd van €1000,- . We willen iedereen die deze bloemenactie tot een succes heeft gemaakt hartelijk danken voor hun bijdrage. 

Lees meer »