Slotnieuwsbrief de Oosterpoort

We kijken dankbaar terug op een fantastisch openingsweekend van de Oosterpoort met een mooie openingsdienst op vrijdagavond, een drukbezochte open dag en (over)volle eerste zondagse erediensten. In de slotnieuwsbrief van de Oosterpoort staan een uitgebreide terugblik op het openingsweekend, het laatste bouwnieuws en enkele huishoudelijke mededelingen.

Lees meer »

Vleugelpiano geschonken

Met grote dankbaarheid en blijdschap delen we onderstaand fragment vanuit de Oosterpoort. Door twee families uit de gemeente is deze vleugelpiano geschonken voor in de Oosterpoort. We zijn hier zeer verheugd over en willen deze families hier hartelijk voor bedanken.

Lees meer »

Quiz tijdens open dag

Moeten we het nog herhalen? Nee, toch? Volgende week zaterdag…Open Dag.. afijn, jullie weten het. We verwachten veel bezoekers vanuit onze kerkelijke gemeente, maar ook vanuit ons dorp verwachten we veel interesse. Komen jullie daarom met de fiets of lopend?

Lees meer »

Uitleg over gebouw en sing-in open dag

De open dag van de Oosterpoort: nog maar 2 weken te gaan! Het gebouw zelf is er wel klaar voor: u ook? Wat is het toch bijzonder om de Oosterpoort nu echt in gebruik te gaan nemen. U bent zaterdag 6 april van harte welkom vanaf 10.00 uur in de Oosterpoort.

Lees meer »

Kindertheather open dag

Ha kinderen, hier een bericht speciaal voor jullie! Je ouders hebben het vast al in hun agenda gezet: zaterdag 6 april. Dan is het de open dag van de Oosterpoort. En hebben ze dat nog niet gedaan…vraag ze dan om het alsnog te doen. Er is namelijk een gaaf kindertheater waar je bij moet zijn😊.

Lees meer »

Bouwupdate maart 2024

In deze laatste fase voor de ingebruikname wordt nog veel werk verzet. De afgelopen tijd is er verder gewerkt aan de installatie van de technische apparatuur. Denk hierbij o.a. aan de camera’s voor de uitzendingen op YouTube, de geluidsapparatuur en bedieningsapparatuur voor in de regieruimte. Ook zijn de stoelen in de kerkzaal geplaatst om de akoestiek te kunnen testen.

Lees meer »

Openingsdienst vrijdagavond 5 april

Nog een paar weken dan is het zover en nemen we de Oosterpoort in gebruik. Met dankbaarheid kijken we uit naar het openingsweekend van 5-7 april. Tegelijk wordt op dit moment nog hard gewerkt om de Oosterpoort gereed te maken voor de ingebruikname.

Lees meer »

Welkom op de open dag!

Heeft u het al in de agenda gezet? Op zaterdag 6 april is de feestelijke open dag van de Oosterpoort. Hiervoor bent u/ben jij van harte uitgenodigd. Bekijk hier alvast het programma!

Lees meer »