de Zandkunstenares op de open dag

Gepubliceerd op 9 maart 2024 om 10:47

Dankbaar, dat mogen we zijn. Op D.V. zaterdag 6 april is de open dag van de Oosterpoort. U/jij komt toch ook?

Tijd voor ontmoeting: kom de Oosterpoort bekijken. Loop er lekker rond, neem iets te eten & drinken en onderhoud met elkaar de sociale contacten. En…er zijn mooie voorstellingen te bekijken. De komende weken brengen we onderdelen uit het programma graag bij u en jou onder de aandacht. Met vandaag: de Zandkunstenares!

Om 11.30 uur gaat het beginnen: de voorstelling van zandkunstenares Helene Wieringa-Pruijssen. Bent u nieuwsgierig naar hoe de Oosterpoort eruit ziet als deze getekend wordt door Helene? Kom dan vooral even kijken! Ook gaat ze een feestelijk Bijbelverhaal uitbeelden. Laat je verwonderen! Haar voorstelling duurt ongeveer een half uur.

Graag stelt Helene zich aan u voor: “Zandkunst is prachtig, sprookjesachtig en het verwondert mensen. Mensen zitten op het puntje van hun stoel. Wat wordt er nu weer getekend? Op de achtergrond klinkt mooie muziek en de plaatjes vormen een verhaal. Zandkunst maakt toeschouwers rustig, vrolijk en dromerig. Ik kijk er naar uit om in jullie Oosterpoort een mooie voorstelling te komen geven. Tot 6 april”.

Nu al nieuwsgierig? Bekijk een korte impressie hier: https://vimeo.com/763352944

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.