Kerst sing-in in de buitenlucht

Gepubliceerd op 29 november 2022 om 20:12

Zin in een sfeervolle avond met een kerstprogramma vol muziek en kerstliederen? Kom dan naar de kerst sing-in bij de familie Van der Wind aan de Slappedel 8a op vrijdagavond 16 december. Jongeren, ouderen en gezinnen zijn welkom om te komen zingen rond het thema: ‘’Geef licht!’’

We zingen kerstliederen en de kerstboodschap staat centraal, er wordt een kerstverhaal voorgelezen speciaal voor de kinderen. Er zijn verschillende musici die het zingen muzikaal begeleiden. Onder het genot van een knetterend vuur, zittend op hooibalen, marshmallows roosteren, warme chocolademelk of glühwein drinken en samen kerstliederen zingen. Lekker in je dikke trui en verder ook warme kleding aan, want het kan in december best koud zijn. Als je liever op een stoel zit, neem deze dan mee naar de sing-in.

Er zal gecollecteerd worden, waarbij de opbrengst (na aftrek van de gemaakte kosten) bestemd is voor de bouwactiviteiten van Eben-Haëzer en De Oosterpoort . Na de sing-in zal er tijd zijn voor ontmoeting rond het kampvuur. Kom je ook naar deze buitenactiviteit om te zingen rond het kampvuur? Welkom vrijdag de 16e om 18:30 uur!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.