Prijswinnaar van De Oosterpoort Puzzeltocht

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn veel gezinnen op pad gegaan om De Oosterpoort Puzzeltocht te doen. Een puzzeltocht waarbij Woud een kerk bouwt. De puzzeltocht ging door het hele dorp van de Dorpskerk tot aan de plek waar De Oosterpoort gebouwd gaat worden. De winnaar van de puzzeltocht is inmiddels bekend. 

Lees meer »

Mooie opbrengst bloemenactie

De in februari gehouden bloemenactie voor De Oosterpoort heeft het mooie bedrag opgeleverd van €1000,- . We willen iedereen die deze bloemenactie tot een succes heeft gemaakt hartelijk danken voor hun bijdrage. 

Lees meer »

Kijk de gemeenteavond van 9 februari hier terug

In januari heeft de Algemene Kerkenraad van de Hervormde Gemeente Woudenberg een voorgenomen besluit genomen dat de bouw van De Oosterpoort kan gaan starten. Op 9 februari heeft er een gemeenteavond plaatsgevonden in de dorpskerk van onze gemeente.  

Lees meer »

Nijsse-orgel al aangeschaft

Voor in de kerkzaal is al een orgel aangeschaft in het najaar van 2020. Het gaat om het Nijsse-orgel dat is overgenomen vanuit Protestantse Gemeente De Open Hof te Soest. Het orgel is vroegtijdig aangeschaft, vanwege de gunstige vraagprijs van slechts € 58.000 en het feit dat het weg moest in het kerkgebouw in Soest. Het orgel is door de firma Nijsse gedemonteerd en opgeslagen. 

Lees meer »