Snackavond op 27 mei

Gepubliceerd op 17 mei 2022 om 17:07

Komen jullie ook lekker snacken? Dat kan op vrijdag 27 mei, want dan is het patatdag in Eben-Haëzer. U en jij kunnen die avond een heerlijke puntzak verse patat komen eten. Of een frikandel speciaal met een drankje. Een leuk uitje voor het gezin en om andere gemeenteleden weer te spreken en samen te eten.

We bakken verse patat en snacks van 16:30-19:30 uur. De patatbakkers bakken aan de achterzijde van Eben Haëzer bij het fietsenhok en creëren daar een snackbar. We verkopen gezinszakken patat of een puntzak patat met saus naar keuze. Er worden ook verschillende snacks gebakken. De opbrengst van deze actie is voor ons nieuwe kerkelijk centrum De Oosterpoort.

Bij het bestellen kan er een tijdstip aangegeven worden waarop de bestelling kan worden afgehaald. Vooraf bestellen is fijn (dat helpt ons bij de inkoop), maar kom ook gerust spontaan langs. Komt u en jij ook langs bij onze snackbar? Vanaf nu kan er besteld worden op onze actiepagina. 

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom De Oosterpoort via onze maandelijkse nieuwsbrief. Op 19 mei verschijnt de volgende nieuwsbrief.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.