Mooie opbrengst bloemenactie

Gepubliceerd op 1 maart 2022 om 11:10

De in februari gehouden bloemenactie voor De Oosterpoort heeft het mooie bedrag opgeleverd van €1000,- . We willen iedereen die deze bloemenactie tot een succes heeft gemaakt hartelijk danken voor hun bijdrage. 

De bloemenactie voor De Oosterpoort werd begin februari gehouden. Daarbij was het mogelijk om een roos of een voorjaarsboeket te bestellen voor iemand anders of uzelf. Velen deden mee aan deze actie, met als resultaat de mooie opbrengst van €1000,-. Hartelijk dank voor ieders enthousiasme en bijdrage!

Eerste in een reeks van vele Oosterpoort acties

De bloemenactie voor De Oosterpoort is de eerste in een reeks van veel meer acties ten bate van de bouw van De Oosterpoort. In deze voorjaarsvakantie wordt er een Oosterpoort puzzeltocht gehouden en de volgende actie die eraan komt is de Vrienden van de Oosterpoort Quiz op vrijdag 1 april. Maak een team en schrijf je nu alvast in! 

Ben jij niet zo van het quizzen? Niet getreurd, er staan nog veel meer acties op stapel! Ongetwijfeld zit daar iets tussen wat je aanspreekt en anders is er ook nog de mogelijkheid om geld te doneren. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.