Sfeervolle kerst sing-in op de boerderij

Gepubliceerd op 20 december 2022 om 20:26

Vrijdagavond 16 december was de kerst sing-in die georganiseerd werd voor de verbouwing van Eben-Häezer en de bouw van De Oosterpoort.

Op een sfeervolle locatie, verwelkomd door fakkels en vuurkorven, zittend op hooibalen en uitkijkend op de koeienstal, werd vrijdagavond een Kerst-sing-in gehouden op de boerderij. Vroeg in de avond werden de vuurkorven aangestoken, zodat de bezoekers zich nog een beetje warm konden houden.

De muziekgroep bestond uit jongeren op piano, gitaar en klarinet en zangeressen Linda en Marcella de Kruif. Ze vertelden door muziek en zang het kerstverhaal. Rond het thema ‘’Geef licht’’ waren de liederen uitgekozen. Liederen speciaal voor kinderen en jongeren, maar ook wat oude bekende kerstliederen die de ouderen goed mee konden zingen. Er was ook een kindermoment waarin Jacqueline Honing het kerstverhaal van ‘Jozef en Maria op zoek naar een plek om te slapen’ vertelde, wat op deze locatie heel toepasselijk was.

Na het zingen van het bekende ‘’Ere zij God’’, werd de sing-in afgesloten en was er voor de aanwezigen warme chocolademelk en glühwein en konden de kinderen marshmallows roosteren bij het vuur. Een mooie buitenactiviteit, waar zowel jongeren als ouderen enorm van hebben genoten. Er kwamen al verzoeken om deze activiteit volgend jaar te herhalen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.