Concert Christian Verwoerd

Gepubliceerd op 31 augustus 2022 om 07:24

Op zaterdag 1 oktober komt Christian Verwoerd naar de Dorpskerk in Woudenberg. Christian Verwoerd is een zanger en liedschrijver die zowel aanbiddingsnummers schrijft, maar ook vertellende liederen met een christelijke boodschap. Door middel van zijn muziek wil Christian het Koninkrijk van God bekend maken en vertellen over de hoop die er is voor degenen die God kennen.

Tijdens het concert zal Christian bekende en nieuwe liederen zingen waarbij echte meezingers niet zullen ontbreken. De opbrengst van dit concert is voor de bouw  van De Oosterpoort en de verbouw van Eben- Haëzer. Toegangskaarten kosten € 15,00. Voor kinderen t/m 12 jaar is het concert gratis. De kerk gaat om 19:00 uur open en het concert start om 20:00 uur. Het concert wordt gehouden in onze Dorpskerk.

Iedereen is hartelijk welkom om deze avond in de Dorpskerk te bezoeken. Komen jullie ook om geïnspireerd te worden door de muziek van Christian Verwoerd?

Reactie plaatsen

Er zijn geen reacties geplaatst.